Cara mendaftar Shopback Malaysia

Hai Semua....

Ramai yang tertanya-tanya betul ke dengan mendaftar shopback anda boleh mendapat pulangan tunai setiap kali anda membeli di mana-mana online store seperti shopee,lazada,watson dan sebagainnya. 
Anda perlu mendaftar dahulu di akaun shopback bagi mendapatkan tunai setelah anda berbelanja di mana-mana store online. Senang kata belanja dapat duit semula. Kaki shopping online amat sesuai berbelanja menggunakan shopback ni kerana anda akan dapat duit semula ke dalam akaun anda.

Ini adalah contoh akaun shopback saya. Alhamdulillah dah banyak kali terima bayaran dari shopback



Bukti bayaran shopback ke dalam akaun maybank saya. 

Macamana cara nak daftar akaun shopback malaysia. Jawapannya mudah sahaja. Anda hanya klik pada icon di bawah untuk mendaftar. Lepas tu tekan sign up dan masukkan alamat email anda untuk mendaftar. 

    Percuma Rm5 bagi anda yang mendaftar di sini. Rm5 akan dikreditkan ke akaun shopback anda.


"Selamat mencuba dan berbelanja bersama shopback"

* P/S- Setiap kali anda ingin berbelanja di mana-mana store online seperti lazada, shopee, agoda dan sebagainya anda perlu klik ke app shopback. Selepas itu pilih store yang anda ingin berbelanja. Nanti akan direct ke apps yang anda ingin kan. Contohnya app Shopback > app Shoppee dan berbelanja seperti biasa. Inilah cara buat duit online.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan