Ahad, 16 Disember 2012

Survey Company Voucher

Nak share, semalam baru dapat voucher daripada syarikat yang mengendalikan survey online. dapat cash voucher AEON 20henget 2 keping n 2 keping voucher KFC&Pizza.


Alhamdulillah dengan buat survey dapat voucher2 ni.Sekurang2 nye bila berbelanja kat AEON dapat la kurang bayarnya. Untuk AEON voucher tiada tarikh luput so bole pakai sampai bila2. Kat gambar pun dapat voucher mcdonald so bole la makan mcdonald. So kepada semua yang nak join syarikat survey bole isi form kat bawah ni ye

21 ulasan:

  1. berminat..tolong emailkan kepada saya pm2503@streamyx.com..TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum
      senang sekali saya bisa menulis kisah nyata kami
      dan berbagi kepada teman-teman disini.

      Meski hidup dalam keprihatinan, karena hanya mengandalkan penghasilan dari jual gorengan, namun rumah tangga kami terbilang harmonis. Jika berselisih paham, kami selalu menempuh jalan musyawarah. Hal itu wajib kami terapkan untuk menutupi aib dan segala bentuk kekurangan yang ada dalam rumah tangga kami agar tidak terdengar oleh orang luar. Karena begitulah pesan dari para orang tua kami.

      Hari demi hari aku habiskan hanya untuk bekerja dan bekerja. Hal itu aku lakukan, selain sadar akan tanggung jawabku sebagai orang tua , juga ingin menggapai harapan dan cita cita. Yah, mungkin dengan begitu ekonomi keluargaku dapat berubah dan aku bisa menyisihkan sedikit uang penghasilanku itu untuk masa depan anak-anakku dikemudian hari. Namun semua itu menjadi sirna.

      Selanjutnya kami pun melangkah untuk mencobanya minta bantuan melalui dana gaib tanpa tumbal,alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan.

      Jalan ini akan mengubah kemiskinan menjadi limpahan kekayaan secara halal dan tidak merugikan orang lain.

      Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami,
      saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami.
      Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan hubungi
      Ki Witjaksono di:+62852-2223-1459
      Supaya lebih jelas kunjungi blog http://bocorantogelsingapura59.blogspot.co.id

      atau KLIK DISINI

      Padam
  2. Berminat lah. email saya peyek99@yahoo.com

    BalasPadam
  3. berminat lah..... email sy eica_samica@yahoo.com

    BalasPadam
  4. saye berminat boleh email qurrim@yahoo.co.uk

    BalasPadam
  5. sy berminat gak...boleh email sy khairinaku@yahoo.com
    tq ;)

    BalasPadam
  6. salam...bole email kat sy amie_johari88@yahoo.com

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. boleh email saye?.. bob_gegar@yahoo.com

    BalasPadam
  9. apihburn92@gmail.com tolong hantar ye

    BalasPadam
  10. boleh emailkan pada saya

    ctzakiaonline@gmail.com

    tq

    BalasPadam
  11. nak try juge
    emailkan ye

    norazawati75@gmail.com

    BalasPadam
  12. Sy berminat..tolong email pd sy ..pj.intan@gmail.com

    BalasPadam
  13. Berminat.. intansyuhaida86@gmail.com

    BalasPadam
  14. Knapa tak boleh register. Emelkan pd sy rohaslinmansor@gmail.com

    BalasPadam
  15. can you email me? leexin.yi@hotmail.com
    Thank you.

    BalasPadam
  16. saya berminat..emel sy nurul_illiyyin@yahoo.com

    BalasPadam
  17. emailkan pd sy mariani.pudin@gmail.com

    BalasPadam
  18. I'm not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me.
    Is anyone else having this issue or is it a issue on my end?
    I'll check back later on and see if the problem still exists.


    Also visit my homepage: healthy diets and exercise plans

    BalasPadam