Nuffnang ads

Cara mendaftar paypal

Salam n selamat sejahtera semua.

Ramai yang bertanya mcmna nak daftar paypal.1st nak terangkan dulu pe tu paypal. Paypal ni cukup terkenal diluar negara sbgai perantara untuk transfer duit or nak terima duit. Paypal ni mcm bank.menyimpan duit kita. Daftar paypal tak susah pn.free je.

Kena linkkan account kad kredit@debit kad. Tak semua org de kad kreditkn so pakai debit kad je.
Paling direcommend pakai debit kad RHB.
Bila buat survey online kena ada account paypal untuk company hantar duit.klu tak camna nak dapat duit.

 1. Daftar paypal di www.paypal.com amek personal account.

Bila dah amek personal account so amek isi lak borang.kat borang tu isi la your information.nama,email,password,tarikh lahir,postcode dan no phone. Untuk no phone tak perlu letak code negara.taip je terus no tipon.0128989xxx. Then tekan agree n create account.

2. Jawab security challenge. Ikut je code dia bagi tu.


3. Pilih cara untuk kt berurusan.
Maksudnya kad sini kita nak guna kad debit ke,kad kredit ke.so pilih la..bila dah pilih diorang akan suh masukkan no kad kredit @ debit kad. Expired date kad debit@kad kredit.masukkn last 3 digit no kad.de tulis kat belakang kad tu.


4. Verify email.paypal akan hantar email kat kita untuk kt klik activekan account.so klikkn link tu.

5. Account da siap.bole terima n transfer duit guna paypal.

Sekian terima kasih.

25 comments:

  1. bile kita daftar akaun paypal kite kne bayar ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk cimb caj rm3.38 :-)

      Delete
  2. tak bahaya ke macam tu?

    ReplyDelete
  3. tak kena bayar pun. insyallah tak bahaya

    ReplyDelete
  4. mcm berminat tp takut nak cuba...

    ReplyDelete
  5. no debit card tu ialah no account atau pun no yg dekat card tu?

    ReplyDelete
  6. paypal boleh dipercayai. business online biasanya akan gunakan paypal utk lebih secure.

    ReplyDelete
  7. Tyvm utk ilmu paypal, nk tnya yg mn no account paypal kita?

    ReplyDelete
  8. kalau kita buka akaun paypal,then kita buat survey.duit dh terkumpul dalam akaun paypal,baru kita link kan dengan debit kad,boleh x mcm tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete

  9. http://arries.kurniawan.blogspot.com/
    Join now..
    dapat $1000 per bulan, atau sekitar Rp.10jt hanya dengan klik iklan..
    terbukti.. sejak tahun 2008..
    no scam..

    Gabung sekarang..
    http://www.neobux.com
    ini buktinya..
    Bukti pembayaran 1
    Bukti pembayaran 2

    atau disini..
    http://www.probux.com
    ini buktinya..
    Bukti pembayaran 1
    Bukti pembayaran 2

    dan ini Bukti Pengambilan Uang
    Gabung sekarang..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. pakai maybank boleh..sbb saya pon pakai maybank

      Delete
  11. salam en.kamarul...kalau benar sistem ni jana pendapatan..tolong lah beri nom telefon en.kamrul..saya masih pelajar..dan memang berminat utk bantu diri sendiri..tak nak susahkan keluarga....
    please reply ASAP

    ReplyDelete
  12. x blh masuk pon... dh tulis sme... x kuwa accept pon...

    ReplyDelete
  13. boleh juga g ke www.SistemJanaDuit.com
    bukti pendapatan boleh dilihat di sistemjanaduit.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. nape x boleh? masuk debit card visa tp dia reject sbb transaction x lulus bank... duit ada dlm debit card tu.. tlong..

    ReplyDelete
  15. Dengan satu klik je, anda akan dibayar RM0.15, semakin banyak klik anda dapat, semakin banyak komisyen.. tapi camne nyer??
    klik je x rugi pn..jom ramai2..
    Fast action, fast result :)
    http://iklansticky.com/hop.php?ref=yuliatimy

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum boleh tolong saya.. saya guna maybank.. saya da daftar.. memang boleh guna..tapi sy tertekan apa ntah pastu paypal kata saya punya kad da xleh guna.. sbb apa ea?

    ReplyDelete
  17. salam...saya baru je daftar paypal guna cimb debit kad.
    nak tanya macam mana nak dapatkan 4digit code tu?
    and paypal ada caj apa2 tak?

    ReplyDelete
  18. kalau boleh hantarkan di email
    hazirahshamsulbahri@rocketmail.com

    ReplyDelete
  19. Salam..boleh tolong saya tak saya dah daftar akaun paypal dan customer saya dah buat payment Dan says terima Kat email tapi akaun PayPal saya masih kosong..boleh sape2 tolong saya

    ReplyDelete
  20. We will pay you 25USD...

    click this http://jobandcash.com/?share=19980 and register...

    this is not a scam but a job for you

    ReplyDelete

Nuffnang Ads