Ahad, 16 Disember 2012

Survey online company

Kat sini ada beberapa web yang sanggup membayar orang-orang yang mengambil peluang untuk menjawab survey. Syarikat survey ni biasanya syarikat besar yang menjalankan penyelidikan dan pendapat orang ramai bagi mengeluarkan produk2 baru di pasaran.

Setiap survey akan di bayar cash mahupun voucher survey.

Isi borang di bawah bagi mendapat jemputan untuk menjawab survey yang dibayar cash mahupun survey.Saya akan invite saudara/saudari semua selepas saudara/saudari mengisi form di bawah.

25 ulasan:

  1. mcm mne nk register Global Test Market

    BalasPadam
  2. salam encik . saya tak paham yang tebus uh . kalau tebus tunai kena pakai paypal . paypal uh cmane pulak ? boleh tlg terangkan ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. paypal tu satu cara pemindahan wang melalui online.seterusnya ditransfer ke akaun bank.contoh A dari negara US(dolar) hendak mentransferkan duit kepada B yang berada di malaysia(RM).A tidak perlu menghantar cek kembara,wang pos dan sebagainya.A dan B hanya perlu ada akaun Paypal,memudahkan A memindahkan dalam akaun B dalam masa beberapa minit.Seterusnya B akan mengeluarkan duit tersebut melalui akaun bank tempatan yang dipilihnya dengan nilai wang tempatan (malaysia RM). selain itu juga,kebanyakan shopping online mengunakan perkhidmatan Paypal

      Padam
    2. paypal tu satu cara pemindahan wang melalui online.seterusnya ditransfer ke akaun bank.contoh A dari negara US(dolar) hendak mentransferkan duit kepada B yang berada di malaysia(RM).A tidak perlu menghantar cek kembara,wang pos dan sebagainya.A dan B hanya perlu ada akaun Paypal,memudahkan A memindahkan dalam akaun B dalam masa beberapa minit.Seterusnya B akan mengeluarkan duit tersebut melalui akaun bank tempatan yang dipilihnya dengan nilai wang tempatan (malaysia RM). selain itu juga,kebanyakan shopping online mengunakan perkhidmatan Paypal

      Padam
    3. paypal tu satu cara pemindahan wang melalui online.seterusnya ditransfer ke akaun bank.contoh A dari negara US(dolar) hendak mentransferkan duit kepada B yang berada di malaysia(RM).A tidak perlu menghantar cek kembara,wang pos dan sebagainya.A dan B hanya perlu ada akaun Paypal,memudahkan A memindahkan dalam akaun B dalam masa beberapa minit.Seterusnya B akan mengeluarkan duit tersebut melalui akaun bank tempatan yang dipilihnya dengan nilai wang tempatan (malaysia RM). selain itu juga,kebanyakan shopping online mengunakan perkhidmatan Paypal

      Padam
  3. salam mcm mne nk daftar boleh bg link ke?.....

    BalasPadam
  4. saya nak daftar gtm. snzaj15@gmail.com

    BalasPadam
  5. Assalamu'alaikum...encik kamarul,untuk GTM,pada ruangan no telefon rumah,saya isi no telefon hp sy, tapi tak boleh teruskan. macam mana ya?

    BalasPadam
  6. boleh ke kalu sya nk buat part time as surveyer??

    BalasPadam
  7. Salam.. En Kamarul saya nak register untuk GTM... iar8485@gmail.com

    BalasPadam
  8. Tlg email kat sya..areneep92@gmail.com

    BalasPadam
  9. salam..en kamarul..tlg emel kat sy suesaiss_1202@yahoo.com

    BalasPadam
  10. Encik Kamarul, if daftar ipanel online dah full, xblh register dah la?
    Spidermetrix blh post untuk ajar cara daftar akaun bayaran.untuk register dah buat.

    BalasPadam
  11. ipanel online tak full pun..bole de members smpai ribu.spider metrik ok tapi agak lambat nak kumpul point.

    BalasPadam
  12. tlg daftar kat gtm...brofaris1986@gmail.com

    BalasPadam
  13. Salam..cmne nk join gtm ni n ape yg kite kne bt sbenanye yer..?sy niat nk bt side income..emel sy mohamadsaiful609@gmail.com

    BalasPadam
  14. nak daftar gtm..abdulrahim792@gmail.com

    BalasPadam
  15. nak daftar gtm gak.. sitimariani27@gmail.com

    BalasPadam
  16. sy pun nk daftar gtm.. email lynna0612@gmail.com
    tw

    BalasPadam
  17. sy pun nk daftar gtm.. email lynna0612@gmail.com
    tw

    BalasPadam
  18. sy pun nk mendaftar tp kena bayar ke? email: rohainiza@azrb.com

    BalasPadam
  19. sy dah ada akaun paypal, tp xbleh verifikasi. sbb xde maybank 2u. pembayaran survey 2 ade pkai cre len x.. n email sy nurayunihafizah@gmail.com

    BalasPadam
  20. I would like to register gtm. Pls email me at damia11997@gmail.com tq

    BalasPadam
  21. sy pun nk daftar gtm.. email mohdadlisafwanrazali@yahoo.com

    BalasPadam