Nuffnang ads

Thursday, 3 December 2015

Kerja Partime Online 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Nak rahsia jana duit online tak? aku cuma join 2 site yang betul2 bagi duit..
korang boleh daftar di sini. yang penting ada internet,ada komputer/laptop/tab,lepas tu ada akaun paypal. yela company nak transfer duit kan. cara bukak akaun paypal ada terangkan di sini.
Jana duit di internet tanpa modal,daftar percuma
Ni earning yang saya dah buat tahun ni, last entry sy 25ogos 2015 (boleh klik tengok) dalam masa 2 bulan hampir 250USd kalau kali 4.3 = hampir 1k. walaupun tak banyak tapi yang penting kita menjana duit tanpa modal. kalau orang bertanya apa rahsianya buat kerja2 online saya akan jawab buat je kerja2 online.

Daftar kerja2 online/jawab survey tanpa keluarkan modal 1 sen pun secara percuma di sini



Buat task macam dalam gambar. Untuk task ada level 0-3..so start buat level rendah dulu.bila dah banyak buat task accuracy dah mencapai kita akan naik level.Bila dah level 1-level 3 mmg mudah nak buat 10-30usd sehari.  Sambil2 tu klik la iklan,jawab la survey,cari la referral.


Ni bukan cerita dongeng ye buat duit tanpa modal di internet. Saya tunjuk bukti orang malaysia buat 1 minggu 330USD. dengan buat task /kerja2 online di internet yang berbayar. kalau sebulan tak 1300usd x 4.3= Rm5600 sebulan. Partime buat kerja di internet. (budak sekolah,student,ibu tunggal,sapa2 jela pn bole buat tuk tambah pendapatan)


So bagi yang nak bermula boleh daftar di sini
**p/s-mula2 join mmg rasa susah sikit just buat je lama2 nnt senang je dapat duit dari site ni. Ni bukan skim cepat kaya duduk goyang kaki tapi kalau nak duit buat la kerja2 online.

Korang boleh tengok entry2 saya yang sebelum ni untuk rujukan.



Tuesday, 25 August 2015

Jana pendapatan dengan survey


Setelah sekian lama tak menulis di blog kerana kesibukan dengan kerja-kerja takaful dan lain lagi. Yang nak amek pelan takaful sila tgk blog sy. (Klik Di Sini) Akhirnya saya menulis untuk idea Jana pendapatan dengan survey.

Kat sini nak tunjuk bukti yang dengan menjawab survey online pun boleh menjana duit. Last post sy pada january tahun 2015.. ni jumlah terkini saya jana duit online dengan menjawab survey. Saya menjana duit di clixsense dan ipanel sahaja. Site lain mungkin bole jugak menjana wang. tapi ini yang utama untuk saya.


So tahun ni dah terima 357.46Usd x Rm 4 = Rm 1428 (Sepanjang masa dah jana 2300)
Untuk Ipanel pulak tahun ni hampir Rm 400 lebih . (sepanjang masa dah jana Rm 3048.46)
tak banyak tapi alhamdulillah dapat duit online . Orang indonesia cakap boleh dapat uang dari internet..hehe....

serius bole jana duit dengan hanya jawab survey. Daftar survey online percuma tak perlu modal cuma perlukan laptop/komputer , internet dan akaun paypal..masa pun cuma perlukan 15-30 minit je setiap hari depan komputer/laptop.sangat mudah. tanpa modal buat duit.

Sekarang ni kadar tukaran USD to MYR tinggi so bole Join clixsense. Selamat mencuba



Wednesday, 7 January 2015

Belajar Buat Duit Online

Salam sejahtera semua..lama dah tak tulis di blog ni..buat yang baru tgk blog sy terima kasih..mcm sy ckp semua orang bole buat duit online tak kisah la budak sekolah ke,remaja ke,dewasa ke,orang dah kerja ke,orang dah tua ke..macam2 orang bole buat duit online.
Ni cara nya..klu ikut mesti bole dapat duit online tanpa modal. sebulan bole dapat ratusan@ribuan ringgit.

Bila dah transfer paypal akan masukkan duit dalam akaun camni
Jom Daftar di site yang bole menjana duit online di sini..daftar percuma tak perlukan modal pun.

Klik dan sign up

http://www.clixsense.com/?4895279
Bukti Earning di site USD 273.67 x Rm 3.50 = Rm 958

http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1377993



Thursday, 23 October 2014

Earning survey online


Ni Bukti Earning di clixsense...Serius bole buat duit. 1 hari 2-3Usd bersamaan Rm10henget sehari,Sebulan Rm300. Percuma je buat duit online.klik iklan dapat duit.jawab survey dapat duit.tanpa modal,daftar percuma.

http://www.clixsense.com/?4895279

Penebusan Duit di ipanel Rm2610

Jumlah penebusan di ipanel.serius bole buat duit
Daftar survey online di sini
http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1377993

Tuesday, 26 August 2014

Rezeki Survey Online

Salam..
Just nak berkongsi pada semua yang mana dengan buat survey pn bole menjana duit online.
Ni hasil kerja menjawab survey online dan klik iklan..

 http://www.clixsense.com/?4895279
 (Klik untuk besarkan gambar)
Ni dalam Dollar ye..So duit akan di transfer ke dalam paypal. Then dari paypal akan di transfer ke dalam maybank..

Buat yang berminat menjawab survey + klik iklan untuk dapatkan duit bole daftar di sini.

http://www.clixsense.com/?4895279


Thursday, 27 March 2014

Panduan Clixsense

Panduan Clixsense ni di tulis bagi memberi pencerahan mengenai program buat duit dengan melihat iklan. Diharap semua dapat menjadikan panduan ini untuk membuat duit online.

http://klikdapatduitusd.blogspot.com/

Sunday, 9 March 2014

Rezeki Clixsense

hi semua..
Kat sini nak tunjuk kat semua rezeki clixsense iaitu program Paid to Click (PTC)/Survey Online & Task.
Program ni memerlukan kita tgk iklan,setiap klik kita akan dapat duit. Bukan setakat klik iklan je. tapi kita boleh tambah duit dengan menjawab survey. Ada Simple2 task yang banyak bagi kita duit.
daftar percuma je.

Ni bukti bayaran dari Clixsense


Daftar Clixsense percuma
http://www.clixsense.com/?4895279

Nuffnang Ads