Nuffnang ads

Tuesday, 26 August 2014

Rezeki Survey Online

Salam..
Just nak berkongsi pada semua yang mana dengan buat survey pn bole menjana duit online.
Ni hasil kerja menjawab survey online dan klik iklan..

 http://www.clixsense.com/?4895279
 (Klik untuk besarkan gambar)
Ni dalam Dollar ye..So duit akan di transfer ke dalam paypal. Then dari paypal akan di transfer ke dalam maybank..

Buat yang berminat menjawab survey + klik iklan untuk dapatkan duit bole daftar di sini.

http://www.clixsense.com/?4895279


Thursday, 27 March 2014

Panduan Clixsense

Panduan Clixsense ni di tulis bagi memberi pencerahan mengenai program buat duit dengan melihat iklan. Diharap semua dapat menjadikan panduan ini untuk membuat duit online.

http://klikdapatduitusd.blogspot.com/

Sunday, 9 March 2014

Rezeki Clixsense

hi semua..
Kat sini nak tunjuk kat semua rezeki clixsense iaitu program Paid to Click (PTC)/Survey Online & Task.
Program ni memerlukan kita tgk iklan,setiap klik kita akan dapat duit. Bukan setakat klik iklan je. tapi kita boleh tambah duit dengan menjawab survey. Ada Simple2 task yang banyak bagi kita duit.
daftar percuma je.

Ni bukti bayaran dari Clixsense


Daftar Clixsense percuma
http://www.clixsense.com/?4895279

Saturday, 25 January 2014

Bukti Pembayaran Duit Survey Online...

Hi..
Kat sini saya nak menunjukkan bukti duit survey online yang telah diterima.
Kat sini bukan nak menunjuk-nunjuk duit yang telah diterima, tapi saya just nak bgtau buat sapa2 yang berminat tuk tambah duit poket tanpa keluarkan modal bole tgk bukti ni. Yela kot de yang risau program ni tipu ke scam ke.so saya bagi la bukti.



1 point bersamaan 1 sen : Saya dah mengumpulkan  215,185point besamaan Rm 2151.85 (setahun menjana duit melalui survey online). saya dah redeem point sebanyak 112kali. Duit redeem akan ditransfer ke dalam akaun paypal.

 (Duit dari survey online company dibayar ke dalam akaun paypal)
(Duit dari paypal dah masuk dalam maybank2u)

Dari akaun paypal saya transfer ke dalam akaun maybank.Walaupun tak banyak sangat tapi saya bersyukur sebab saya tak mengeluarkan modal walau 1sen pun. Jom daftar survey online. Korang cuma perlu bagi idea untuk company ni mengembangkan product diorang. bagi idea je korang bole dapat duit.sangat mudah. Jgn risau tak paham soalan yang ditanya sebab korang bole pilih bahasa melayu untuk menjawab soalan.Bagi setiap survey pulak akan amek masa dalam 5 ke 15 minit je.

Buat yang berminat nak tambah duit poket tanpa mengeluarkan modal boleh daftar (Klik pada Button)
Percuma je tak perlu keluarkan modal pun.
http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1377993
Kat sini lagi 1 program yang membuatkan saya suka buat kerja online.Tgk website ni, 
Serius bole dapat duit.(Klik Pada Gambar Duit Rm10 ni )
PROGRAM MYR 10
http://ll.my/Idoformoney 

(Bukti Bayaran yang masuk ke dalam akaun maybank2u saya)

Saya tak tipu mengenai program2 ni.Serius bole tambah duit poket.
Sebarang pertanyaan bole email sy-kamarulfarid190786@gmail.com

Wednesday, 25 December 2013

Mesin Ganda Rm 10

Salam & selamat Sejahtera buat semua.
Kat sini saya nak share satu program yang mana akan membantu anda untuk menambah pendapatan secara berterusan. Program ini merupakan program reseller di malaysia di mana anda hanya perlu mengeluarkan modal hanya Rm 10. Anda akan diberikan akaun untuk diaktivkan. Selepas itu anda bole menjana duit dengan mempromosikan link dan duit akan masuk ke dalam akaun secara berterusan. Insyallah anda mampu menambah pendapatan dengan sistem ini.Program ni mmg sesuai untuk semua orang yang inginkan pendapatan tambahan.
Ni Bukan program MLM atau sebagainya tetapi merupakan program reseller.
Sekiranya ada persoalan bole email sy di - idoformoney@gmail.com /kamarulfarid190786@gmail.com
Anda takkan Bankrup dengan hanya mengeluarkan modal Rm10. Lebih baik mencuba dari tengok dan lihat sahaja sedangkan anda takkan rugi apa2 mahupun bankrup dengan modal Rm10.
Sekian,Terima Kasih. Selamat mencuba.

Sila Daftar sistem Mesin Ganda Rm10 Di sini
http://ll.my/Idoformoney



Monday, 1 July 2013

Bukti bayaran dengan menjawab survey online

Selamat sejahtera buat semua. kat sini nak tunjuk dengan menjawab survey online korang semua bole menerima bayaran daripada company. Daftar percuma, Modal pun tak diperlukan korang cuma perlu menjawab survey then terima duit dari company. 1 point bersamaan dengan 1 sen kat sini saya dah kumpul dekat 100ribu point bersamaan seribu ringgit tanpa mengeluarkan modal pun.Buat duit tanpa modal.

Gambar kat bawah ni lak menunjukkan berapa kali saya dah redeem, dah 99 kali redeem dengan nilai Rm990. then ada lg Rm42henget lg belum redeem.
So buat yang berminat nak tambah duit poket tanpa keluarkan modal sesen pun bole daftar kat bawah ni.


Sunday, 3 March 2013

Survey Dibayar Tunai

Ramai yang bertanya pe sebenarnya macam mana nak dapat duit dengan menjawab survey.Bila kita akan dibayar duit dan mcam2 lagi la. So saya akan jawab persoalan ni.

Surveyonline ni program untuk jawab survey.Company Surveyonline ni dari china. diorang ni keja untuk buat research untuk capture product baru,cari market baru dan macam2 maklumat.Nak dapat kan duit keja buat survey online.Ada quota untuk survey.contohnya satu survey untuk 10000 org dari malaysia n mgkin 700 dari setiap negeri.So klu ari2 log in so tau la ada survey baru dan cepat2 buat. Orang yang cepat dapat rewarding point.reward point pulak dari 100-2000point. 100 point sama dengan Rm 1. Amek masa tak lama pun buat survey ni.Kalau lambat dia akan tulis quota penuh, pengambilan sample penuh n sebagainya. Buat survey online ni kita bole buat dalam macam2 bahasa. pilih la yang mana paham pun english ke,melayu ke,chinese ke.

Duit akan dimasukkan pada akaun paypal kita n kita bole request point serendah 5ringgit bersamaan 500point. biasanya proses transfer duit amek masa 1-2 hari. Nak bukak akaun paypal ni senang je.Bukak www.paypal.com tak de charge pun.free je. Amek personal account. link kan kad kredit / kad debit dengan akaun paypal.
ikut je instruction paypal insyallah akan jadik. Duit dari paypal kita bole keluarkan bila2 masa. masuk ke dalam akaun kad kredit / kad debit kita. Suggestion paling baik linkkan rhb debit kad dengan paypal. bole jugak guna debit kad maybank yang ada gambar cherry tu kalau tak salah la.

* P/s- klu tak de account paypal pun takpe bole je daftar Surveyonline ni.korang kumpul point dulu smpai dah de Point yang banyak baru korang pikir2kan cara tuk daftar paypal.Buat je survey dulu.

Insyallah buat Surveyonline ni bole tambah pendapatan.
Selamat mencuba. 
Untuk mendaftar klik di button di bawah
 


surveyonlinepaid.blogspot.com

Sunday, 23 December 2012

Tips menjawab survey

Tips menjawab survey online.

1. Mula2 daftar guna email valid
    Daftar guna email yang valid pastu jangan tipu2 untuk daftar. Tapi kalau dalam 1 umah de anak bini nak daftar bole gak. survey online ni dibaca ikut ip address.So biasanya 1 ip untuk 1 akaun.

2. Menjawab dalam bahasa yang difahami
    Bila menjawab survey guna la bahasa yang kita faham. Walaupun kita pandai bahasa lain tapi takut de perkataan yang kita tak paham. Bila da tak paham mula la jawab ntah pe2 tah. So pilih bahasa yang kita paham. Kalau bahasa yang tak paham tentu akan amek masa yang lama untuk jawab survey.

3. Jawab dengan jujur.
    Sebenarnya bole jawab tak jujur tapi nanti pening la pe ditanya tak paham sebab kita tak mengalami pe yang sebenarnya berbanding orang yang ada pengalaman dalam sesuatu benda. Tapi disebabkan korang nak jawab survey sgt n nak bagi pendapat sgt so terpulang la kat korang tuk tipu dari segi demografi ke,gender ke,tapi jgn smpai kena denda point lak. klu nasib baik selamat la diorg tak detect sgt.

4. Buat survey cepat2 dan kalau bole menjadi orang terawal
    Kat survey ni kalau quota da penuh kita tak boleh la amek bahagian lagi. sapa2 yang ada smartphone ke ipad ke linkkan email ngan gadget.bila dapat email akan di notify seawal mungkin. dengan cara tu kita akan menjadi orang terawal menjawab survey.

5. Jawab "tiada satu pun di atas"
   Bila di tanya pasal pekerjaan anda atau saudara mara yang terlibat dalam industri pemasaran ke,pengiklanan ke,pegeluaran produk ke so korang jawab "tiada satu pun di atas". Sah2 diorang ni company survey so takut la orang lain tiru produk yang diorg nak tanya dalam survey.

Apa-apa pun selamat mencuba
kamarulfarid190786@gmail.com

Nuffnang Ads