Rabu, 26 Ogos 2015

Jana pendapatan dengan survey


Setelah sekian lama tak menulis di blog kerana kesibukan dengan kerja-kerja takaful dan lain lagi. Yang nak amek pelan takaful sila tgk blog sy. (Klik Di Sini) Akhirnya saya menulis untuk idea Jana pendapatan dengan survey.

Kat sini nak tunjuk bukti yang dengan menjawab survey online pun boleh menjana duit. Last post sy pada january tahun 2015.. ni jumlah terkini saya jana duit online dengan menjawab survey. Saya menjana duit di clixsense dan ipanel sahaja. Site lain mungkin bole jugak menjana wang. tapi ini yang utama untuk saya.


So tahun ni dah terima 357.46Usd x Rm 4 = Rm 1428 (Sepanjang masa dah jana 2300)
Untuk Ipanel pulak tahun ni hampir Rm 400 lebih . (sepanjang masa dah jana Rm 3048.46)
tak banyak tapi alhamdulillah dapat duit online . Orang indonesia cakap boleh dapat uang dari internet..hehe....

serius bole jana duit dengan hanya jawab survey. Daftar survey online percuma tak perlu modal cuma perlukan laptop/komputer , internet dan akaun paypal..masa pun cuma perlukan 15-30 minit je setiap hari depan komputer/laptop.sangat mudah. tanpa modal buat duit.

Sekarang ni kadar tukaran USD to MYR tinggi so bole Join clixsense. Selamat mencuba



12 ulasan:

  1. Dah buat clixsense, tapi setakat ni jana pendapatan dari ptc je. Baru dpt 0.40$ dah lah minimum payout $10. Tak pernah dpt peluang nak buat survey, asyik disqualified je. Boleh kongsi tips sikit tak? Thanks

    BalasPadam
  2. sy dah buat clixsense tp nk tnya akaun paypal tu kena daftar yg personal ke bsness ya? tq 😃

    BalasPadam
  3. Guna android ble ke

    BalasPadam
  4. Cik Nora email sy klu nak belajar buat duit cepat dgn clixsense ni.tuk buat PayPal u amek personal bukan bisnes..guna Android pn bole.tak de masalah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam mana nak guna clix sense tu?

      Padam
    2. Saya buat acc premier. Xboleh guna utk buat payment on9 ke?
      Mcm mn nk tukar ke ringgit utk payment dlm malaysia?

      Padam
  5. Whatsapp sy please 01137912079

    BalasPadam
  6. Assalam ,tolong anar saya tips tingkatkn pendapatan dalam clixsense .ni email saya dkac2077@gmail.com
    Terima kasih

    BalasPadam
  7. Assalam ,tolong anar saya tips tingkatkn pendapatan dalam clixsense .ni email saya dkac2077@gmail.com
    Terima kasih

    BalasPadam
  8. Terimakasih banyak, saya ucapkan kepada Mbah Suro atas bantuan anka togel yg di berikan saya alhamdulillah benar2 tembus, berkat bantuan Mbah saya sudah bisa melunasi semua hutang2 saya sama tetangga bahkan saya juga sudah punya modal sedikit buat usaha kecil-kecilan, sekali lagi terima kasih banyak Mbah atas bantuannya kpd saya.. Jika anda ingin seperti saya hubungi aja beliau di nmr 082 354 640 471 atas nama Mbah Suro Ninggil........

    BalasPadam
  9. Admin Tumpang Share...
    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

    BalasPadam