Nuffnang ads

Paid Per Click

Salam n selamat sejahtera semua...

Kat sini nak share cara tambah pendapatan dengan hanya melakukan klik. Bila kita klik kita akan dibayar dari 0.001usd sehingga 0.05usd. Bayaran adalah serendah 0.50 usd terus ke dalam akaun paypal,payza dan sebagainya.

Klik kat Banner ni untuk daftar dan mula menjana pendapatan. Tujuan diorg buat paid per click ni adalah untuk org tgk iklan diorg. Kita klik sendiri pun akan dibayar. klik dikira melalui i.p adress.

"SELAMAT MENCUBA"

NeoBux

Clixsense



CashNHits

Getpaid
make money

2 comments:

  1. saya x jelas.So,kita klik sekali je ke?atau banyk kali atau hari2?setiap jam?pastu mcm ne dia nak tau kita yang klik ni untuk dibyr ke akaun paypal kita?mohon pencerahan

    ReplyDelete
  2. just klik then perlu registered juga ke log in ke?atau macam mana?

    ReplyDelete

Nuffnang Ads